לטייל בזול באיטליה
טיפים והמלצות

טיפים והמלצות לטייל בזול ברומא

1. טיילו ובקרו באתרים המפורסמים של רומא,בחלקם הגדול הינם חינמיים או בתשלום סימלי.
בסמוך לקולוסיאום ממוקם הפורום הרומאי. ניתן להיכנס לפורום הרומאי בכרטיס משולב עם הקולוסאום ולגבעת הפלטין לכרטיס המשולב אגב תוקף ליומיים.


2. השכירו אופניים וטיילו בוייה אפייה אנתיקה, הדרך העתיקה ולאורכה שפע של עתיקות



3. מזרקת טרווי
הביקור במזרקה בחינם,השקיעו מטבע והשליכו כשגבכם לאחור,מובטח לכם כי תשובו לרומא שוב.


4. המדרגות הספרדיות (Scalinata di Spagna באיטלקית) בקרו בוותיקן,מוזיאון הותיקן פותח שעריו בחינם בכל יום ראשון
   האחרון של החודש. טיילו בין כיכרותיה של רומא. טיילו בשכונת הטרסטברה ושכונת: טסטצ’יו



5. Camping Internazionale Castel Fusano אשר נמצא בפאתי רומא לחוף הים בכתובת Via Litoranea 132, Ostia טלפון לפרטים טל' 06-562-3304 בסמוך ישנ ה רכבת המגיעה לממרכז רומא.

6. התחבורה הציבורית ברומא יעילה מאוד וכוללת את החשמליות, האוטובוס, המטרו ואת הרכבת העילית נסיעה ביניהם למשך כשעה ורבע תעלה יורו אחד ותוכלו להחליף בין אמצעי התחבורה.
אם יש בכוונתכם להישאר למעלה מיום,שלושה ימים או שבוע הטוב ביותר לרכוש את הכרטיס השבועי. את הכרטיס ניתן לרכוש בקיוסקים הנקראים (Tabacchi) תוכלו לזהות לפי השלט ATAC, מכונות אוטומטיות לרכישת הכרטיס תמצאו בתחנות הרכבת התחתית: טרמיני (Termini) לאורנטינה (Laurentina), פונטה מאמולו (Ponte Mammolo) , אוטביאנו (Ottaviano), לפאנטו (Lepanto), ספניה (Spagna) ואיור ( Eur)


7. אם אתם מתכוונים לבקר ברומא מס' ימים מומלץ לרכוש את הפאס המקומי ה Roma Pass. את הכרטיס אפשר לרכוש במשרדי המידע לתיירים, הכרטיס אפשר כניסהחינם למס' אתרים, שימוש חופשי בתחבורה. הציבורית
אתר   :       www.romapass.it 



8. ברומא בפרט ובאיטליה בכלל לא נהוג לתת טיפ על שירות כמו לנהג מונית או במסעדה,יחד עם זאת נהוג לעגל את הסכום כלפי מעלה. 6. מי ברז ברומא טובים לשתייה.


9. שתיית קפוצ'ינו על הבר תעלה לכם בערך 1.50 אירו ואספרסו יעלה לכם בערך 1 אירו , ישיבה ליד שולחן לשתייה תכפיל
ואף יותר את המחיר.


אולי יעניין אתכם

 






     | |   לכל נושא באתר צרו קשר 
   
מייל tmasoret@gmail.com
ווטסאפ: 0546303031



טואול - בניית אתרים