קרוז כשר, שייט כשר מחיפה 




מה חשוב לישראלים 
בהפלגה כשרה מחיפה

לרגל הפלגת הבכורה של נורוויג'יאן קרוז ליין מנמל חיפה, ערכה החברה סקר על הרגלי החופשות של הישראלים
הדבר האהוב ביותר על הישראלים: חופשות סקר שנערך על ידי נורוויג'יאן קרוז ליין (NCL), לרגל הפלגת הבכורה שלה מנמל חיפה חושף: 85% מהישראלים מתכננים לצאת לפחות לחופשה אחת בשנה 78% כבר מתכננים את הטיול בשנה הבאה שליש מהישראלים מעדיפים לצאת לחופשה מעבר לים ו-1 מתוך 3 ישראלים מתכננים לצאת לשיט

  

סקר שנערך לאחרונה על ידי נורוויג'יאן קרוז ליין (NCL), החדשנית בנסיעות השייט העולמיות, חשף כי 85% מהישראלים מתכננים לטוס לפחות לחופשה אחת בשנה. 78% מתוכם מצהירים שהם כבר מתכננים את הטיול הבא שלהם.

חברת NCL יזמה את המחקר באמצעות מכון הסקרים רושינק לרגל הפלגת הבכורה שלה מנמל חיפה בחודש נובמבר הקרוב, בקרב מדגם מייצג של 500 נשים וגברים בני 18 ומעלה. מתוצאות הסקר עולה כי כמעט מחצית מהישראלים (48%) מדווחים כי בשנתיים האחרונות הגבירו את רצונם לטייל על אף יוקר המחייה ושליש מהם כבר ביקרו השנה בחו"ל.


59% מהמשתתפים בסקר מדווחים כי הם מעדיפים חופשה במדינה אחרת על פני שהייה בישראל. בין יעדי הטיולים המבוקשים ביותר: אירופה הקלאסית היא היעד המועדף על 43% מהישראלים, ואחריה מדינות אגן הים התיכון כיוון, קפריסין, איטליה וספרד.

מתי הישראלים נופשים? 33% מהם מעדיפים לצאת לחופשה בחגים, 30% מתכננים לצאת לחופשה בהזדמנות הראשונה שתהיה להם. 47% אוהבים לנפוש עם בן או בת הזוג, 30% מעדיפים חופשות משפחתיות בעוד 16% בלבד נופשים בדרך כלל עם חברים. רק 5% מהנשאלים יעדיפו לנפוש לבד.

בין המרכיבים החשובים ביותר עבור הישראלים בזמן בחירת החופשה הם: היעד (73%) הצעות קולינריות (66%) ואתרי תיירות מפורסמים (44%).

כמה ישראלים שוקלים
הפלגה כשרה מחיפה 

אחד מתוך שלושה ישראלים שוקל לבחור בשייט כאופציה לחופשה מועדפת, מכיוון ששייט נחשב לחוויה ייחודית המאפשרת לבקר במספר יעדים בטיול אחד בלבד.

NCL מכירה בישראלים חובבי החופשות, וב-15 בנובמבר תציין Norwegian Epic את הופעת הבכורה שלה בחיפה, כספינה הראשונה בצי של NCL שמציעה עליה מהנמל, ומעניקה לישראלים את ההזדמנות לצאת להפלגות בים התיכון ממש מסף ביתם אל כמה מהיעדים הפופולריים ביותר באירופה: ליבורנו (פירנצה) ונאפולי, איטליה; קוסדסי ואיסטנבול, טורקיה; פיראוס (אתונה), פטמוס ורודוס, יוון; ולימסול, קפריסין.

המסלול אל נמל חיפה וממנו, יכלול גם 17 שעות שהייה בנמל באשדוד, מה שמעניק לאורחים בינלאומיים מספיק זמן להתענג על התרבות הישראלית ולתור את אשדוד, תל אביב או ירושלים.

NCL מחויבת לצאת להפלגות מישראל לטווח ארוך מנמל הבית החדש שלה בחיפה, וכבר הודיעה על הפלגות שיצאו מהנמל החל מנובמבר הקרוב ועד אוקטובר 2024.

מה עוד על
קרוז כשר מחיפה 

ניק ווילקינסון, סגן נשיא אזורי לפיתוח עסקי ישראל: "הופעת הבכורה בישראל והמחויבות שלנו לנמל מחיפה עד 2024 היא עדות לחשיבות שיש לשוק הישראלי עבורNCL  . ישראלים הם מטיילים נלהבים המעריכים את המגוון הגדול של מסלולי הטיול שלנו הכוללים כמעט 400 יעדים לבחירה, כמו גם את קונספט Freestyle Cruising - המספק לאורחים את מירב הבחירה והגמישות, על מנת ליצור את חווית החופשה הטובה ביותר. אנו מציעים לאורחים הישראלים שלנו הפלגות שמתחילות ממש בפתח ביתם וכמו כן, אנו גאים להביא את לקוחותינו הגלובאליים לישראל, ולאפשר להם לחוות את המדינה היפה הזו ביסודיות עם זמן נמל של עד 17 שעות בישראל." 


הפלגה כשרה מחיפה נורוויג'ן קרוז ליין  (NCL)
logo בניית אתרים